Contact Gornistul

Contact Gornistul - Presă online Clujeană

Suntem un grup de jurnalişti care şi-au propus să vă prezinte prin intermediul acestui produs de presă online, în mod obiectiv, echidistant şi imparţial realitatea de zi cu zi şi avem aceleaşi aşteptări de la textele, imaginile sau informaţiile pe care doriţi să ni le trimiteţi.

Gornistul.ro este un produs de presă online realizat pentru, despre şi sperăm, cu ajutorul dumneavoastră. Aceste pagini virtuale vă sunt deschise nu numai pentru a le citi, ci şi pentru a le completa prin comentariile dumneavoastră, în măsura în care aveţi ceva important de spus: o opinie, o informaţie, o imagine despre cele mai semnificative preocupări sau evenimente ale zilei.

Jurnalişti consacraţi sau în devenire, studenţi sau oameni care ştiu sau vor să scrie or persoane care au ceva de spus, toţi îşi pot găsi un loc aici, pe gornistul.ro, un produs de presă online gândit din perspectiva jurnalistului profesionist şi, deopotrivă, a consumatorului de presă.

Problemele sau necazurile, bucuriile sau realizările dumneavoastră vor fi şi ale noastre şi vom încerca să găsim soluţii sau măcar să atragem atenţia asupra tuturor sesizărilor pe care ni le trimiteţi.

Nu în ultimul rând, ne gândim că unii dintre dumneavoastră pot găsi soluţii sau rezolvări la problemele cu care se confruntă oameni de lângă ei sau comunitatea din care fac parte.

Ne puteţi contacta folosind formularul de contact de mai jos, la adresa de mail info@gornistul.ro sau la telefon 0723-024.033.

Nume: (*)

Adresa email (*)

Subiect

Mesaj (*)

captcha
Introduceţi codul de mai sus

Încărcaţi un fişier (maxim: 5Mb: Format fişiere permise: jpg, jpeg, png, gif, pdf, doc, docx, ppt, pptx, odt, avi, ogg, m4a, mov, mp3, mp4, mpg, wav, wmv, zip şi rar)