11even Experiences Cluj-Napoca: 11 oameni, 11 poveşti în 11 minute fiecare

Cea de a 4-a ediţie a conferinței 11even Experiences de la Cluj, va avea loc sâmbăta, 21 noiembrie 2015, începând cu ora 11,00 la Cinema Victoria. gornistul.ro este partener media al evenimentului.

Conferința 11even Experinces Cluj-Napoca susţine Centrul de zi pentru copii din familii defavorizate, “Universe Kids” din Cluj-Napoca, care funcţionează în regim after-school. În prezent la centru sunt înscrişi 24 de copii, cu vârste cuprinse între 6 şi 14 ani.

În cadrul conferinţei, 11 invitați, personalităţi în din cele mai diferite domenii, vor împărtăși câte o poveste personală în 11 minute.

Dintre aceştia îî amintim pe Iulian Pădurariu – unul dintre cei mai reputaţi consultanţi de strategie de business din România, cu o experienţă de marketing strategic de peste 15 ani şi cam tot atâtea premii EFFIE, cel care lansează platforma PONY Car în Cluj-Napoca, jurnalista Mirela Retegan – fondatoarea fenomenului Zurli şi cea care a lansat în aceata toamna conceptul ”Antrenorul Părinţilor”, antreprenorul Adrian Crivii – membru de onoare al Institutului Regal al Experţilor Imobiliari Acreditaţi (RICS), fondatorul celei mai mari şi mai vechi companii autohtone de evaluare – Darian DRS SA, Ionuț Caras – actor la Teatrul Național “Lucian Blaga” din Cluj-Napoca și lector univ. drd. la Facultatea de Teatru și Televiziune din Cluj sau Raluca Anton – dr. psiholog. Lista completă de speakeri se poate vedea la adresa: http://elevenevents.ro/oraş/cluj-napoca.

Evenimentul va fi prezentat de vedetele Anca Dinu şi Bob Bogdan Rădulescu. Momentul artistic va fi susţinut de trupa The Beat, finaliştii de la “Românii au talent”. Cei prezenţi vor putea participa la o tombolă şi la un after-cocktail.

11even Experiences este un concept marca Asociaţia 11even, susţinut la nivel naţional de DPD România. Ediţia din acest an beneficiază de sprijinul unor parteneri naţionali şi locali deosebiţi, dintre care menţionăm Banca Transilvania, Koobic, Napolux Imobiliare, Stelline Moments sau Community Dental.

Evenimentele 11even Experiences sunt evenimente care pun accent pe experienţe de viaţă, oameni, modele, informaţii şi idei. În cadrul evenimentelor 11even aducem în acelaşi spaţiu persoane care au trecut prin experienţe deosebite care merită împărtăşite cu oameni aflaţi în căutare de exemple practice şi relevante pentru dezvoltarea lor personală şi profesională.

Pornind de la premisa că emoţiile conduc la acţiune, evenimentele 11even sunt create pentru a deschide mintea şi sufletul participanţilor, pentru a inspira şi pentru a genera decizii pozitive legate de viaţă şi cariera. În cadrul evenimentelor Sharing 11even Experiences, o parte a încasărilor totale sunt redirecţionate către susţinerea unor cauze comunitare locale, cum ar fi: burse de merit, programe de antreprenoriat social, cazuri sociale etc.

După ce în primele ediţii ale evenimentelor 11even Experiences mii de participanţi din mai multe oraşe ale ţării s-au bucurat de prezenţa unor vorbitori de excepţie, anul acesta conceptul 11even revine cu poveşti şi experienţe de viaţă, povestite de 11 invitaţi în 11 minute fiecare, în opt oraşe din ţară.

Dacă în 2011 invitaţii au acceptat provocarea de a vorbi fiecare în faţa unui auditoriu timp de 11 minute despre un eşec din viaţa lor, decizii luate şi schimbări, în 2012 temele centrale au fost bucuria şi curajul în viaţă, în 2014 fiecare eveniment 11even Experiences a avut ca punct central două teme: Humanizing work şi Bringing joy în life, în acest an tema centrală va fi Despre oameni frumoşi şi poveştile lor.

Despre Asociaţia 11even

Asociaţia este preocupată de dezvoltarea de activităţi prin care se încurajează creşterea personală a membrilor comunităţilor. Prin programele pe care le implementează, asociaţia activează în arii diverse: dezvoltare personală, leadership, sport, sănătate, cultura etc., şi doreşte să contribuie la dezvoltarea unor comunităţi în care să oamenii să crească şi să se bucure împreună.

Toate programele Asociaţiei 11even sunt construite ca platforme de strângere de fonduri şi de susţinere a unor programe comunitare şi se implică, cu precădere, în programe ce susţin educaţia, sănătatea sau sportul.

Mai multe informaţii despre programele 11even pot fi găsite pe www.11even.ro.

gornistul.ro este onorat să fie partener media al evenimentului.